Profiel bureau

Profiel bureau

Hoe ziet u een architect? Als een eigenzinnige ontwerper met een zwarte coltrui die alleen een ontwerp maakt wat altijd te duur is?

Ik ben Kris van de Kamp, ik ben architect en zie mijzelf als een bouwmeester. Iemand die een ontwerp maakt en de verwezenlijking daarvan technisch uitwerkt en het project tot aan de oplevering begeleidt. Met altijd de wens van de opdrachtgever in het vizier. Dit alles onder de bedrijfsnaam KvdK architectuur.

Doel
Mijn doel is om de opdrachtgever te ontzorgen tijdens het bouwproces. Van ontwerp tot aan realisatie, het is in goede handen bij KvdK architectuur.

Architectuur
KvdK architectuur staat voor architectuur waarbij een goed concept vertaald wordt tot een mooi én goed functionerend gebouw. Ieder project is uniek en vraagt om een eigen invulling. Dat betekent dat elk project een eigen handtekening krijgt, zonder vooropgestelde stijlkenmerk. Architectuur wordt op maat gesneden en kan terughoudend en minimaal zijn, maar ook expressief en uitbundig.

Duurzaamheid
KvdK architectuur wil dat gebouwen emoties losmaken, fascineren en in herinnering blijven. Zich lang en goed verhouden tot de mens. Met goede detaillering en materiaalkeuze. Daarin schuilt de duurzaamheid. Evenzeer als in het respectvol omgaan met de gebruikers en de omgeving. Met zowel de sociale, ecologische en historische structuur van een plek.

Opdrachtgever
Of het nu gaat om een uitbouw, een woning of een groter gebouw. De relatie met de opdrachtgever is belangrijk. Er wordt tijd en ruimte genomen voor gesprekken, schetsen en onderzoek. Op die manier komen we gezamenlijk tot een visie en een ontwerp.

Professionaliteit
Professionaliteit staat voorop. Er wordt samengewerkt met constructeurs en adviseurs om tot een optimaal resultaat te komen. Van ontwerp tot aan realisatie houdt KvdK architectuur het overzicht, op elk moment in het proces is het bewust van factoren als bouwtijd, bouwkosten en bouwmethodiek. Hierbij wordt gewerkt vanuit een heldere aanpak, korte lijnen en het nakomen van afspraken.

Prijs-kwaliteit
KvdK architectuur staat als eenmanszaak voor kwaliteit en heldere prijzen. U betaalt voor wat u krijgt. KvdK architectuur werkt op project- of op uurbasis. Na een eerste kennismaking wordt u vrijblijvend een offerte aangeboden.